Menu
A+ A A-

Figolo 2018 met allemaal winnaars

Wat een prachg weekend! Zowel het weer maar ook de organisatie! Het heerlijke eten zowel de Hollandse kost als de Chinees. En de onderlinge gezelligheid. Het saamhorigheid zonder weerklank! Gefeliciteerd!

Natuurlijk ook de feliciaties aan de kampioen boulen op de Looierheide, eerste Marijke Manders, tweede Jo Manders, Peter van Summeren en Lambert Kusters. Na afloop kwam als gepland ook nog eens de Fiteswagen langs. Allemaal bedankt wat hebben wij genoten. Nog eens genieten klik op de link hier onder:

https://youtu.be/ru4WXo6yTXo

Koektoernooi 2018 bijzonder geslaagd

Het Koektoernooi welke gespeeld werd op 18 maart had een mooi veld aan jeu de boulers uit onze directe regio. Het speelde zich af in de Manege van familie van der Linden aan de Domineeshoef te Schaijk. Na vier wedstrijden welke zeer spannend verliepen werd de uitslag bekend gemaakt door voorztter Wim van Son van Le Jeteur, bovendien werden nog een 3-tal doubletten verrast door secretaris Marijke van Hees met “tussen-prijzen”. Iedereen was vol lof over dit gezellige toernooi. 
 
Eerste: Ben Lange en Tonny Appelhof  Tweede: Theo de Klein en Gerrit Huggers  Derde: Jo Manders en Tiny Verstegen</div> <div> </div> <div class="">koek 2018 c0llage.jpg

Figolo weekend 2017 kent alleen maar winnaars

Het traditionele boulesweekend is bijzonder goed geslaagd, iedereen kon het goed met elkaar vinden. Het jeu de boulen wordt altijd op zaterdag en zondag gespeeld.

Voor de mensen die al eerder op de camping waren was er de mogelijkheid om op vrijdag aan een leuke fietstocht mee te doen met als onderbreking uiteraard enkele partijen  jeu de boules, dit op plekken langs de weggetjes waar het mogelijk was.

Marijke en Ton zorgden voor de indeling van de competitie voor de zaterdag en zondag.

Nadat voorzitter Wim een welkomstwoord gesproken had gingen de boules wederom rollen of te wel ploffen op de Looierheide.

figolo 17 1afigolo 17 1b

 

Er waren voor de avonden ook leuke spellen bedacht door verschillende commissies, op de vrijdagavond werd er een soort oer hollands ganzenbord spel gespeeld en op zaterdagavond was er een ludieke liederentafel in de vorm van bingo georganiseerd met als afwisseling een grap of mop voorgedragen door de welbekende artiesten uit onze eigen vereniging.

 figolo 17 2a.jpgfigolo 17 2b.jpg

Ook het eten was weer bijzonder goed verzorgd door Lambert en Tonny, op vrijdag was het genieten van een heerlijke hollandse maaltijd en op zaterdag konden we smullen van een ruime variatie van de chineese keuken.

Op zondag was weer de friteswagen aanwezig om onze buikjes te vullen met frites en snacks.

figolo 17 3a.jpgfigolo 17 3b.jpg

Dit geslaagd weekend kent alleen maar winnaars, daar mogen wij van Le Jeteur bijzonder trots op zijn.

Van de zeven wedstijden die gespeeld werden zijn er ook sportieve winnaars.

De eerste plaats was voor Jo Manders, tweede plaats voor Peter van Summeren en de derde plaats voor Lambert Kusters,de poedelprijs ging naar Gerrit Mezenberg.

Zowel de organisatie als mini camping De Looierheide verdienen een grote pluim.

figolo 17 4a.jpgfigolo 17 4b.jpg

Onze Hoofdsponsoren

ITC Vloeiendvervoer

VTRr

Inloggen