Menu

«
»
A+ A A-

Welkom bij Le Jeteur Schaijk

  • Categorie: Le Jeteur
  • Geschreven door LeJeteur
  • Hits: 8867
  • 04 okt

Een presentatie die gezien mag worden. Kijk op onderstaande link:

https://youtu.be/z0rBNH1kgNg

Jeu de Boulesclub “Le Jeteur” is opgericht in 1996, is een bloeiende club met enthousiaste leden. Vanaf de oprichting zijn wij gestaag gegroeid van een twintigtal leden tot zo'n 130 leden.             

Dankzij vele vrijwilligers van onze leden en de inzet van lokale bedrijven zijn op onze nieuwe lokatie aan de Bossestraat 10 te Schaijk bijzondere banen aangelegd. In de avonduren kan er ook gebould worden, dankzij de voortreffelijke verlichting.

De dinsdagavond is de vaste clubavond. Om 19.30 uur worden de onderlinge competitie gespeeld. Daarna heb je nog de mogelijkheid om wat vrije partijtjes te spelen. Verder wordt ook op de maandagmiddag en donderdagmiddag vanaf 13.30 uur gebould. Tussen de partijen door is er de mogelijkheid voor een kopje koffie of thee of wat fris.

Er is tevens de mogelijkheid om trainingen te volgen voor leden die dat willen, ook nieuwkomers krijgen begeleiding om de kneepjes van dit mooie spel onder de knie krijgen.

Bovendien heeft Le Jeteur in de voorgaande jaren vele goede contacten opgebouwd met de diverse jeu de boules verenigingen in de regio, waardoor zij elk jaar een regiocompetitie organiseren en onderling uitmaken wie de “beste” doublet cq bouler is.

Beginnen je handen te jeuken of wil je meer weten van het spel of wil je meer informatie, stel het niet uit, kom gewoon langs tijdens de clubavonden.

Wat kunt u op onze site veel lezen: Agenda-punten, laatste nieuws, terugblikken van oude historische momenten. Op de hoogte blijven van toekomstige toernooien. 

De OnTip kalender (zie www.ontip.nl/ontip/toernooi_ontip.php) bied hierbij vele mogelijkheden om nog meer te weten over vele toernooien elders. Leuk om tijdens uw vakentie of vrije tijd hier aan deel te nemen.

Via contacten welke staat op de laatste pagina van onze site kunt u per mail uw vragen stellen voor verdere informatie over het jeu de boulen in club verband.

Heeft u vragen over gastboulen en wilt uw organisatie, buurt, clubs, familie of vrienden onze gast zijn, (minimaal 16 en maximaal 100 deelnemers) neem dan contact op met Wim van Son telefoon nr: 06-28665230 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk dan op de volgende pagina "nieuws" en informeer.

Inloggen