Menu
A+ A A-

Figolo 2018 met allemaal winnaars

Wat een prachg weekend! Zowel het weer maar ook de organisatie! Het heerlijke eten zowel de Hollandse kost als de Chinees. En de onderlinge gezelligheid. Het saamhorigheid zonder weerklank! Gefeliciteerd!

Natuurlijk ook de feliciaties aan de kampioen boulen op de Looierheide, eerste Marijke Manders, tweede Jo Manders, Peter van Summeren en Lambert Kusters. Na afloop kwam als gepland ook nog eens de Fiteswagen langs. Allemaal bedankt wat hebben wij genoten. Nog eens genieten klik op de link hier onder:

https://youtu.be/ru4WXo6yTXo

Koektoernooi 2018 bijzonder geslaagd

Het Koektoernooi welke gespeeld werd op 18 maart had een mooi veld aan jeu de boulers uit onze directe regio. Het speelde zich af in de Manege van familie van der Linden aan de Domineeshoef te Schaijk. Na vier wedstrijden welke zeer spannend verliepen werd de uitslag bekend gemaakt door voorztter Wim van Son van Le Jeteur, bovendien werden nog een 3-tal doubletten verrast door secretaris Marijke van Hees met “tussen-prijzen”. Iedereen was vol lof over dit gezellige toernooi. 
 
Eerste: Ben Lange en Tonny Appelhof  Tweede: Theo de Klein en Gerrit Huggers  Derde: Jo Manders en Tiny Verstegen</div> <div> </div> <div class="">koek 2018 c0llage.jpg

Onze Hoofdsponsoren

ITC Vloeiendvervoer

VTRr

Inloggen